Thursday, September 8, 2022

Ücretsiz yazılım indirme siteleri

Ücretsiz yazılım indirme siteleri
Yükleyici:Vidler1
Ekleme Tarihi:08.10.2020
Dosya boyutu:2.56 Mb
İşletim sistemleri:Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
İndirilenler:35435
Fiyat:Ücretsiz* [*Ücretsiz Kayıt Gerekli]





Web'deki En İyi 24 Ücretsiz Yazılım İndirme Sitesi


blogcu.com, yazılımların ve oyunların tam sürümünü ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir başka ünlü çekiliş sitesidir. Tüm uygulamalar Android, Mac, Online hizmet, PC oyunları, Windows ve iOS alt kategorileri ile üst menüde Eşantiyonlar ve İndirimler olarak toplanır. Oyun eşantiyonu, blogger'da öne çıkan bir olaydır.com 5 WindowsMacAndroidiOS. Google Chrome. Özgür. Kusursuz bir şekilde optimize edilmiş, kişiselleştirilmiş, senkronize edilmiş ve güvenli tarama ile Web'den en iyi şekilde yararlanın. Google Chrome. Mozilla Firefox. Özgür. 15 Şubat,  · Site o yıllardan beri güncellenmemiş gibi görünse de MajorGeeks bir süredir en itibarlı yazılım indirme sitelerinden biri. En İyi Ücretsiz Yazılım Seçtikleri listesi, başlamak için harika bir yerdir, ancak sol kenar çubuğuna göz atmaktan ve kullanışlı bulabileceğiniz her türlü yüksek puanlı programa bakmaktan korkmayın. Aksi takdirde, Yazar: Ben Stegner




ücretsiz yazılım indirme siteleri


Bitcoin, NFT'ler ve paranın geleceği için 5 tahmin


Yıllar boyunca çeşitli yazılım şirketleri ve birçok yetenekli geliştirici ve programcı, çevrimiçi olarak indirilebilen bazı harika programlar yarattı. Yazılım indirme sitelerinin kullanışlı olduğu yer burasıdır. Yazılım indirme siteleri, casus yazılım ve virüs içermediğinden emin olmak için tüm programları tarar. Bahsedilen sitelerin hemen hemen hepsinde aktif bir kullanıcı topluluğu vardır, böylece indirmeden önce bilinçli bir karar verebilirsiniz. com tüm yazılım indirme sitelerinin anasıdır, ücretsiz yazılım indirme siteleri. Bu site, Teknoloji Haberleri ve Ürünler incelemelerinde en büyük isimlerden biri olan CNet'e aittir. Büyük bir bilgisayar deposuna sahiptir ücretsiz yazılım indirme siteleri Windows, Mac ve Linux gibi tüm platformların yanı sıra Mobil Uygulamalar için. Ayrıca web tabanlı uygulamaları ve hizmetleri de kapsarlar. Yazılım bölümü, aşırı ücretsiz yazılım, paylaşımlı yazılım ve ilk deneme ücretsiz yazılımını içerir ücretsiz yazılım indirme siteleri. Yazılım indirmeleri genellikle editörler tarafından derecelendirilir ve gözden geçirilir ve yazılım yayıncısından alınan dosyanın bir özetini içerir.


Kayıtlı kullanıcılar ayrıca inceleme yazabilir ve ürünü değerlendirebilir. İndirme göz atın. FileHippo favori yazılımlarımızdan biridir ücretsiz yazılım indirme siteleri veren siteler ücretsiz yazılım indirme siteleri serbest erişim. Ücretsiz yazılımın yanı sıra shareware sunar. Ayrıca, FileHippo sitesinden yüklü yazılımlar için bilgisayarınızı tarayan ve bunun için mevcut güncellemeleri öneren küçük bir program olan FileHippo Update Checker'ı da sunar. Bilgisayar yazılımını güncel tutmak, bilgisayarınızı güvende tutmak için önemli bir adımdır. FileHippo güncelleme denetleyicisi bunu kolaylıkla yapmanıza yardımcı olur.


FileHippo'ya göz atın. Son birkaç yılda, bir dizi güncellemeden geçtiler ve site, başladığı zamana kıyasla daha iyi bir yazılım koleksiyonuna sahip. Hem Freeware hem de Shareware indirmelerini listelerler. ZDNet, ana sayfayı açar açmaz en popüler indirmelerini listeler ve en güvenilir yazılım indirme sitelerinden biridir. ZDNet İndirmelerine göz atın. Bilgisayarınıza düzenli olarak yazılım ve uygulama indirmeniz gerekiyorsa, ücretsiz yazılım indirme siteleri Softpedia'ya aşina olmak, ücretsiz yazılım indirme siteleri. En güvenli yazılım indirme sitelerinden biridir. Softpedia, bilgileri indeksleyen ve yazılım için doğrudan bir indirme bağlantısı sağlayan bir Rumen web sitesidir. Site aynı zamanda önemli teknoloji, bilim, sağlık ve eğlence haberlerini de indeksler. Kullanıcılar, son güncelleme tarihi gibi kriterlere göre sıralayabilir, ücretsiz yazılım indirme siteleri, indirme sayısı veya derecelendirme.


Kullanıcıların belirli teknik yazılım türlerini taramasını sağlayan normal, ücretsiz veya paylaşılan yazılım olmak üzere üç görüntüleme modu vardır. Softpedia'ya göz atın. Tucows, orijinal olarak The Ultimate Collection Of Winsock Software'in kısaltması olan bir isimdir ücretsiz yazılım indirme siteleri uzun zaman önce düşürüldü. İndirilebilecek popüler bir shareware, ücretsiz yazılım ve demo yazılım paketleri web sitesi dizinine sahiptir. Ücretsiz yazılım indirme siteleri arıyorsanız, Tucows mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir yerdir. Siteye gelen trafiğin dünya çapındaki çeşitli sunucu konumları arasında dağıtılmasına izin vermek için bir ayna siteler sistemi korunur.


Tucows, Windows, Linux ve Macintosh dahil olmak üzere birçok büyük bilgisayar platformu için yazılıma sahiptir, ücretsiz yazılım indirme siteleri, ve ayrıca Windows yazılımının daha eski program sürümleri, özellikle de Windows 3, ücretsiz yazılım indirme siteleri. x serisi. Ayrıca web tabanlı Uygulamaları ve Hizmetleri de kapsarlar, ücretsiz yazılım indirme siteleri. Tucows'a göz atın. FreewareFiles, adından da anlaşılacağı gibi, Freeware yazılıma adanmış bir web sitesini gösterir ve bir dizi Açık Kaynak programı listelenir. Web sitelerinde indirilebilecek 16'dan fazla ücretsiz programa sahiptirler. Web sitesi arayüzü meşgul ve sizi teknoloji dünyasındaki en son gelişmelerden haberdar ediyor.


En güvenilir yazılım indirme sitelerinden biri olan FreewareFiles, antivirüs konusunda mükemmel seçimlere sahiptir, ücretsiz yazılım indirme siteleri, geliştirici araçları, oyunlar ve yardımcı program bölümleri. FreewareFiles'a göz atın. MajorGeeks, bilgisayarınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için burada ücretsiz yazılım indirme siteleri yeni başlayanlar ve ileri düzey kullanıcılar için araçlar. Daha önce TweakFiles olarak biliniyordu ancak yeniden adlandırıldı. Burada bulunan dosyaların çoğu size güzel bir arayüz sunar ve hatta size bazı şeyleri basit terimlerle açıklar.


Birçoğu, siz onları uygulayana kadar değişiklik bile yapmaz. İndirmek için sağlanan dosyalar ücretsiz yazılım indirme siteleri yayınlanmadan önce kalite açısından kontrol edildi. Bu, her programın temelde vaat ettiğini yaptığından ve casus yazılım ve virüs içermediğinden emin olmak için kontrol edildiği anlamına gelir. MajorGeeks, yeni kullanıcılara bilgisayar sorunları konusunda yardımcı olmak ve yazılımdaki düzensizlikleri takip etmek için mükemmel bir kullanıcı topluluğuna sahiptir, ücretsiz yazılım indirme siteleri. Şu anda sahip olduğumuz en benzersiz ücretsiz yazılım indirme sitelerinden biridir. MajorGeeks'e göz atın. Soft32 kuruldu ve o zamandan beri yazılım dizinini düzenli olarak güncelliyor.


90'dan fazla bir depoya sahiptir, programlar ve Windows İşletim sistemi sorunlarıyla ilgili yardım almak için bir Windows forumu içerir. Biz yazarken kitaplıklarına eklenen birçok yeni yazılım doğrudan indirme bağlantısı seçeneğidir. En iyi yazılım indirme sitelerinden biri olan Soft32, iyi hazırlanmış kategorilere sahiptir. Hepsini ana sayfanın sol panelinde bulacaksınız. Ağ araçları, ses, geliştirici aracı, oyunlar ve eğitim yazılımı, kitaplığın tamamını taramak için hepsini ve daha fazlasını gözden geçirin. Soft32, Audacity gibi tüm popüler yazılımları içerir, ücretsiz yazılım indirme siteleri, GIMP ve VLC Medya Oynatıcı. Soft'a göz atın Yazılım indirici, İspanyolca, Almanca yazılmış incelemeleri içerir, ücretsiz yazılım indirme siteleri, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Portekizce, Çince ve Lehçe.


İngilizce dil portalı Kasım ayında hizmete girdi Softonic'in en havalı özelliklerinden biri, birden fazla dosya ve programı yan yana değerlendirmenize olanak tanıyan benzersiz bir yazılım karşılaştırma aracıdır. Bu nedenle, bir ihtiyacı karşılamak için hangi teknik yazılımı indireceğiniz konusunda kafanız her karıştığında, önce karşılaştırma tablolarına göz atın. Softonic, en popüler ve güvenilir yazılım indirme sitelerinden biridir ücretsiz yazılım indirme siteleri bugün var, ücretsiz yazılım indirme siteleri. Softonic'e göz atın. Ninite, kontrol edilecek en iyi yazılım indirme sitelerinden biridir. Bilgisayarınızdaki yazılımları işlemeye yönelik benzersiz bir yaklaşıma sahiptir. Ninite kullanıyorsanız, tek seferde bir veya daha fazla uygulamayı indirme seçeneği sunar.


Örneğin, bir video veya ses oynatıcı arıyorsanız, indirilecek bir dizi program seçeneği için Medya bölümüne gitmeniz yeterlidir. Ayrıca, yazılımın yeni bir sürümünün mevcut olup olmadığını size bildirdiği için uygulamanızı güncel tutmanıza yardımcı olur. Ninite önerileri kabul eder ve kullanıcılar tarafından istenen popüler uygulamayı düzenli olarak listesine ekler. Bu harika özellik, konu en iyi yazılım indirme sitelerini seçmek olduğunda Ninite'ı en iyi seçeneklerden biri yapar. Ninite'a göz atın. Download Crew, diğer yazılım indirme sitelerinin çoğundan daha temiz bir arayüze sahiptir. Sayfanın sol tarafında, farklı kategoriler yazılımı, belirli bir bölüme atlamanın ve ihtiyacınız olanı indirmenin kolay olduğu kendi alanlarında sınıflandırır. İndirme Ekibi yalnızca Windows ile ilgili yazılımlarla sınırlı değildir.


Mac, Linux, iPhone, iPad ve Android dahil olmak üzere diğer platformlar için uygulamaları sergiliyor. Download Crew'in en kullanışlı özelliği, her program hakkında kısa incelemeler sunmasıdır, ücretsiz yazılım indirme siteleri, ne işe yarar ve ne işe yarar. İndirme Ekibine göz atın. FileHorse, blokta biraz yeni bir çocuk. Diğer yazılım indirme sitelerinin çoğu gibi geniş bir dosya koleksiyonuyla birlikte gelmez. Bunun yerine, yalnızca piyasada bulunan en iyi ve en popüler yazılımı görüntüler. İndirdiğiniz yazılımın virüssüz ve güvenli olduğundan emin olmaktan gurur duyar. İndirdiğiniz yazılımın her türlü kötü amaçlı yazılım içermediğinden emin olmak için dahili kontroller kurdular. Her bir uygulamanın ilgili kategoriler altında belirtildiği sınırlı yazılım listesi, ücretsiz yazılım veya açık kaynaklıdır ve her zaman ücretsiz olarak indirilebilir.


Popüler yazılımı başka bir popüler alternatifle değiştirmek istiyorsanız FileHorse harika bir seçenektir. İhtiyacınız olursa, bir uygulama için daha iyi bir yedek bulmanıza yardımcı olur. FileHorse'a göz atın. Gezinmesi kolay ve aradığınızı elde etmek, FilePuma'nın hedeflediği birincil hedeftir. Dosya boyutundan bağımsız olarak FilePuma, indirmenizin yalnızca birkaç saniye sürmesini sağlar. En güvenli yazılım indirme sitelerinden biri olan FilePuma, yazmaya başladığınızda size ürün sonuçlarını veren yüksek verimli bir arama aracı içerir. FilePuma'ya göz atın. Son derece popüler yazılım indirme sitesi SourceForge, kullanıcılarıyla bir aşk-nefret ilişkisine sahiptir. Kaliteli açık kaynaklı yazılım edinmenin birincil kaynağı olduğunda insanlar onu sevdi.


Daha sonra başka bir şirket Dice tarafından satın alındı ​​ve Dice, üçüncü taraf çoğunlukla istenmeyen yazılımları açık kaynaklı programlarla bir araya getirme politikasını formüle ettiği için kullanıcılar bundan nefret etti. Daha sonra BizX, Sourceforge'u Dice'tan satın aldığında. Sourceforge işbirliği yaptı ve ücretsiz yazılım indirme siteleri 33 milyondan fazla kullanıcıya yazılım. Evet, bir geliştiriciyseniz, açık kaynaklı yazılım geliştirme ve dağıtımı için nihai bir kaynak oluşturmalarına yardımcı olmak için onlarla işbirliği bile yapabilirsiniz. En iyi yazılım indirme sitelerinden biri olan SourceForge, siz ana sayfayı açarken haftalık indirme sayısını görüntüler.


Daha fazla oku




biraz torrent indir


Aradığınız her şeyi ve hatta bazen daha iyi alternatifleri bulacaksınız. En son sürüm yazılımın seri anahtarını bulamadığınızda bu iyi bir seçenektir. Herhangi bir yazılımı indirmeye koyun ve dosyayı birkaç saniye içinde hazır hale getirin. Mobil uygulamalar, yardımcı yazılım araçları, fidye yazılımı önleme, oyunlar veya diğer heyecan verici ücretsiz yazılımlar; alırsın ücretsiz yazılım indirme siteleri hepsi Tam Özgür Yazılım ile. Tüm uygulamalar Android, Mac, Online hizmet, PC oyunları, Windows ve iOS alt kategorileri ile üst menüde Eşantiyonlar ve İndirimler olarak toplanır, ücretsiz yazılım indirme siteleri. Diğer tek göze çarpan özellik, PC'nizdeki yazılımlar için yükleme güncellemelerini kontrol etmeyi kolaylaştıran FilePuma'nın Güncelleme Dedektörüdür.

No comments:

Post a Comment